Monday, March 10, 2008

Drugi način - Ponovno na putu + bonus

Ha, evo nas opet. Dakle jedini pravi hippie band iz bivše države DRUGI NAČIN. Ali nisu od onih koji su samo cvilili uz dvi tambure, def i dvi drogirane šizike koje se uvijaju. Znali su oni i opasno zarokat. Prvi album je van svih kategorija. Pravi konceptualni s pripadajućim omotom image-om, itd. Ima ga po blogovima,i na soulseek-u. Ponovno na putu je malo teže nać pa evo vam ga. Navodno je lošiji pa ga rock čistunci ne šljive baš. Da nije snimljen prvi, na ovoga bi se kidale žile, i time je sve rečeno. Od 13 do 16 je bonus (neke snimke uživo). Sve je sređeno i očišćeno, a kovere treba otvorit i printat. Pravi potez bi bija skupit singlove, ali radim na tome.
Pisma čiji tekst kaže "Tiho otvaram vrata odlazim u noć..." mislim da se zove "Odlazak" je na singlu Drugog načina ili Zlatnih (Novih) Akorda? Ako neko zna molim da me informira. Još kad bi dobija kakav link da je potegnem, bija bi sritan ka malo dite.
Ok. Uploudat ću album sutra. (Kasna ura, rano na posal...) Bog


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
download

5 comments:

Wireless said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Aktivista said...

Skidam upravo DRUGI NAČIN i pozivam te da se povežemo sa blogovima. Moj blog je http://jugozvuk.blogspot.com. Ako hoćeš dobre i neobične stvari dodji da vidiš blog gde se otvoreno kaže koja je ta "bivša nam država" - a to je JUGOSLAVIJA.
Želim baš da vidim šta si ti stavio pod bonus jer imam i ja neke žive snimke pa ako se ne slažu idu na moj blog.

korice said...

Čovječe, što stade ? Fenomenalan blog, ne znam da li rađe čitam šta pišeš ili slušam šta kačiš ...

Pokreni se...

rickdog said...

Find more Drugi način in my mp3blog and forum searches:
HERE
and
HERE

fengfk2008 said...

這家的情趣用品款式多樣!
情趣用品包裝隱密
你需要情趣用品輔助嗎?
情趣用品好好用!
情趣用品,情趣用品,情趣用品
情趣用品,情趣用品,情趣用品
情趣用品,情趣用品,台中搬家,A片,簡轉繁工具很好用的,火車時刻表查詢,
郵遞區號查詢

真煩