Saturday, February 2, 2008

Toma Bebić

download za oyu noyu
download za ljudoždereImage Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

omoti download

Eto prošli izbori, Božić, Nova godina, počela škola pa idemo dalje. Ako imate u kolekciji ova dva Tomina cd-a izvadite ih iz kutije i igrajte frizbi. Ili ih obisite negdi u vrtal da tiraju tice. Zatim pritisnite download i zapržite ih ponovo. Snimak na njima je bija totalna koma, i satra sam se dok sam to doveja u red. Neka budala je skinila šum tako da ih je propustila kroz neki filter i totalno skinila visoke, a nisu ni duboki baš ostali neokrnjeni. To naravno ne znači da se šuškanja i cikovi i dalje nečuju. Vraga. Samo su zamuljani da ih više bog ne može nać, a kamoli očistit. I takve škovace se prodaju u našim cd-shopovima. I sad bi ih trebalo žalit jer navodno propadaju.Šmrc.
Ovo šta sad možete skinit nema nigdi, i najbolje je šta se moglo nać i napravit. Ako neko ima super očuvane ploče, molim da se javi pa ću neke pisme sredit ponovo.
Oya noya ima bonus pisme sa Ljudoždera, ali neke druge verzije, i obrnuto. Oba albuma su inače zanimljiva zbog ekipe splitskih muzičara koja praši iza Tominog revanja. Grupa Put, Mate Carić, Pavle Kolarov, itd.
Omoti su formatirani i treba ih samo printat.
Pozdrav

3 comments:

poor said...

Jes' sredija majstore !
Svaka ti dala !
Poor

ivan said...

Kralju fala, svaka ti čast!

kokolo said...

Naj ljepša hvala, ogromna hvala, od Tome ostala mi je samo jedna stara kazeta,i cd od feral tribunea "Nije gotovo", na žalost kvaliteta Cda je vrlo slaba I nakon nekog vremena bio je potpuno neslušljiv. Hvala za trud.
Dodao sam link za vašu stranicu na svoj blog ako vam je to u redu: http://todaslasespecias.blogspot.com/2012/03/toma-bebic-for-my-paradise-you-ask-me.html. Možda želim, i kruha pored pogače ako vas zamolim za reupload omota, ali ču sve jedno biti tako bezobrazan.
Na blogu čete nači I moj nespretni pokušaj da približim Tomu svojim prijateljima iz ostatka svijeta, ako imate kakve prijedloge volio bi ih čuti.
Sretno.